Over Ons

Wie zijn wij?

U wilt graag een website, maar weet niet waar u moet beginnen. Uw laptop crasht en u krijgt hem met geen mogelijkheid meer aan de praat. U wilt de beste computer, voor de beste prijs, maar ziet door de bomen het bos niet meer. U wilt een camera systeem of netwerk aanleggen, maar u weet niet waar u moet beginnen.

Herkenbaar?

Mijn naam is Dennis Edens, oprichter van Mustang-IT. Ik help particulieren en ondernemers uit de regio Vlagtwedde met het bouwen van websites en het uitzoeken, aansluiten en repareren van computers. De bovenstaande vragen hoor ik iedere dag van mijn klanten.

Als ondernemer weet ik precies voor welke uitdagingen particulieren en kleine bedrijven staan. Veel van mijn klanten zijn niet technisch of hebben de tijd niet om zich in de techniek te verdiepen en deinzen terug voor de hoge prijzen van websitebouwers. Ik geloof in service en kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Ik heb een studie Informatica aan de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd en heb veel ervaring met ICT. Ik vind het leuk om die kennis in te zetten voor particulieren en kleine ondernemers. Ik geef altijd de volle 100% en ben pas tevreden als de klant dat ook is.

Mustang-IT is het enige bedrijf in de regio Vlagtwedde dat u van A tot Z helpt. Vanaf het uitzoeken van een computer tot het online zetten van uw website. Ook voor kleine vragen kunt u bij mij terecht, want ik vind het belangrijk dat het internet voor iedereen bereikbaar is.

Hoe wij het aanpakken?

Missie

Wij willen u van A tot Z helpen of het nu gaat om reparatie van uw laptop/desktop of het bouwen van een website bij ons kunt u terecht. Mustang-IT is pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Succesverhalen

Mustang-IT heeft met succes een website gebouwd voor Schoonheidssalon So Pretty. Wij hebben hierbij voorzien in design, bouw en hosting.

Onze Aanpak

Wij zorgen ervoor dat u altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat. Wij helpen u in het gehele proces.

Onze Vaardigheden

Web Design 90%

HTML / CSS 90%

Drupal 95%

jQuery 70%

SEO 80%